Bryllupsfotografering

Home / Lars Korvald  / Bryllupsfotografering

En bryllupsfotograf er ikke bare et individ med stort og dyrt kamera som dukker opp og knipser noen bilder av brudeparet og gjestene. En bryllupsfotograf skal være med store deler av bryllupsdagen, så det er viktig å finne en som passer til dere. En seriøs bryllupsfotograf er serviceinstilt, positiv og hyggelig i møte med dem han omgås med, leverer bilder av høy teknisk og kreativ kvalitet, og yter det lille ekstra utenfor akkurat som stod i avtalen.

Bryllupsdagen kommer aldri tilbake, og viktige øyeblikk utspiller seg fra morgen til kveld. Derfor er det viktig å finne en bryllupsfotograf som passer dere

Jeg elsker jobben min som fotograf! Å få dokumentert en så spesiell begivenhet som et bryllup ser jeg på som en stor ære, og jeg tar oppgaven med stort alvor. Min visjon for bryllupsdagen er enkel: Å gi dere evigvarende minner fra den store dagen deres!

Jeg ønsker å fange alle de naturlige hendelsen og øyeblikkene som utspiller seg, og har stort fokus på å være diskre for å ikke forstyrre verken brudeparet eller gjestene gjennom dagen. Bildene fremstår mer naturlig når folk ikke vet at de blir tatt bilde av.

En egenskap vi satt pris på var hans evne til å “være usynlig”. Vi vil anbefale Lars til alle og enhver som er forlovet og trenger fotograf!

HANNE OG STEFFEN

20121006-20121006-IMG_5153-2.jpg

Bryllupsfotograf-Bryllup-Fotograf...

20121006-20121006-IMG_5304.jpg

Bryllupsfotograf-Bryllup-Fotograf...

20121006-20121006-IMG_5194.jpg

Bryllupsfotograf-Bryllup-Fotograf...

untitled shoot-2120.jpg

untitled shoot-2014.jpg

untitled shoot-1488.jpg

untitled shoot-1265.jpg

untitled shoot-2448.jpg

untitled shoot-2404.jpg

untitled shoot-874.jpg

untitled shoot-3124.jpg

untitled shoot-3070.jpg

untitled shoot-3018.jpg

untitled shoot-2957.jpg

untitled shoot-2924.jpg

Load More

“Kreative Ideer, God stemning, Usynlig”

Lars gjorde en kjempejobb som fotograf i vårt bryllup. Bildene vi har mottatt i etterkant holder høy kvalitet, både lysmessig og i forhold til komposisjon. Han hadde mange kreative ideer, samtidig som han var flink til å lytte til oss og våre ønsker. Det skapte en munter stemning, som selvfølgelig er viktig for å få gode bilder. Vi likte spesielt godt det fokuset han hadde på å få oss til å slappe av og opptre naturlig. Vi fikk mange fine bilder på grunn av det. Vi hadde Lars som fotograf gjennom hele dagen, og fikk slik gode minner fra alle situasjoner. Lars var kjapt oppi situasjoner som oppsto spontant, og han posisjonerte seg godt under opptredner og taler.

En egenskap vi satt pris på var hans evne til  å “være usynlig”. Vi la faktisk ikke merke til at han tok bilder, noe som må sies å være positivt da et brudepar ofte ønsker å fokusere på å være tilstede og nye øyeblikkene, ikke se inn i et kamera og posere. Vil anbefale Lars til alle og enhver som er forlovet og  trenger fotograf!

Hanne og Steffen

“Fotominner for resten av livet”

Vi er veldig fornøyd med bildene Lars tok i vårt bryllup. Han var med oss hele dagen og gjorde en strålende jobb. Han var kreativ, samtidig som han lyttet og tok hensyn til alle de ønskene vi hadde.

Dette har gitt oss flotte fotominner som vi har med oss resten av livet. Ikke bare fikk vi de tradisjonelle bryllupsbildene vi ønsket oss, men vi også fått foreviget alle de små øyeblikkene i løpet av dagen. For oss ble bildene det perfekte minne fra en perfekt dag!

Vi vil anbefale Lars til alle andre som ønsker bryllupsbilder med høy kvalitet, og som ønsker en fotograf som er samarbeidsvillig og ikke minst dyktig.

Cathrine og Ole Marius

“Tilstedeværelse og profesjonalitet”

Vi ble anbefalt fotograf Lars Korvald gjennom bekjente, og er veldig glad for det!  Lars tok turen fra Trondheim til Bergen for å fotografere hele bryllupet vårt, fra morgen til kveld. Han gjorde en fantastisk jobb, og vi er veldig fornøyd med både forarbeid, hans tilstedeværelse og profesjonalitet på selve bryllupsdagen og resultatet av arbeidet. Vi fikk mange flotte bilder og minner takke være Lars Korvald. Vi vil uten tvil anbefale Lars til kommende brudepar!

Marita og Reidar
BRYLLUPSPORTRETTENE
 • 30 HØYOPPLØSLIGE DIGITALE BILDER
 • 1,5 TIME FOTOGRAFERING PÅ LOCATION
kr5 200
HALVDAGSFOTOGRAFERING
 • 150 HØYOPPLØSLIGE DIGITALE BILDER
 • 4 TIMER FOTOGRAFERING PÅ VALGFRIE LOCATIONS
 • MØTE MED FOTOGRAF I FORKANT
kr13 900
HELDAGSFOTOGRAFERING
 • 350 HØYOPPLØSLIGE DIGITALE BILDER
 • 10-12 TIMER FOTOGRAFERING PÅ VALGFRIE LOCATIONS
 • MØTE MED FOTOGRAF I FORKANT
kr24 700
HELE PAKKEN!
 • 350 HØYOPPLØSLIGE DIGITALE BILDER
 • 10-12 TIMER FOTOGRAFERING PÅ LOCATION
 • MØTE MED FOTOGRAF I FORKANT
 • ALLE TILLEGSPRODUKTER
kr27 900

* Bryllupsportrettene og halvdasgsfotograferings pakkene kan ikke bestilles mer enn 3 måneder i forkant.
**15% avslag på prisen fra mandag-fredag.
***Moms er inkludert i prisen.
**** Transportkostnader utenfor Bergen kommer i tillegg.

ONLINE GALLERI

Noe av det kjekeste med bilder fra bryllupet er å dele bildene med venner og familie. Et online bryllupsgalleri gjør det kjempeenkelt å dele bildene fra bryllupet både på PC, nettbrett og mobil. Bildene kan lastes ned, deles i sosiale medier eller nytes direkte fra galleriet. (Bildegalleriet er tilgjengelig minst 2 år)

Pris: 750kr

BRYLLUPSALBUM

Jeg lager gjerne et bryllupsalbum med de beste bildene fra bryllupet deres. Disse varierer mye i størrelse, utforming og pris. Gi meg tilbakemelding på hva dere ønsker, så skal jeg komme med prisforslag.

Pris: Forespørsel

SVART/HVITT BILDER

Få alle bildene fra bryllupet i unik sort-hvitt utforming i høy kvalitet.

Pris: 900kr

BILDEVIDEO

Bryllupsvideo er for dere som vil samle alle bildene fra bryllupet tilpasset en fin bakgrunnsmusikk. Videoen blir ca 3-4 minutter lang.

Pris: 3499kr

BOOKING

Ved booking faktureres et reservasjonsbeløp på 2.500kr som er en del av den totale prisen. Når beløpet er betalt er datoen garantert holdt av til dere.

MØTE

Ved planleggingsmøte, møtes vi ca èn måned før bryllupet for bli kjent, lage en tidsplan og diskutere deres ønsker rundt bryllupsbildene. Hvis det er store avstander mellom oss kan møte gjennomføres via telefon eller skype.

BETALING

Prisene oppgitt er inkludert mva. Beløpet betales innen èn uke etter bryllupet og bildene blir utlevert etter mottatt betaling. PS: booker dere meg som hel eller halvdagsfotograf får dere 50% avslag på portrettfotografering.

RETTIGHETER

Dere kan bruke bildene fritt til privat bruk (inkl. sosiale medier) og forsørrelser. Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene jeg tar i egen markedsføring etter gjennomgang med dere.

LEVERINGSTID

Hvis ikke annet er oppgitt leveres alle bildene innen tre til fire uker etter bryllupet. (Kortere leveringstid kan avtales ved behov)

REDIGERING

Alle bildene dere mottar er ferdig redigerte, retusjerte og helt klar til forstørrelser o.l.

LEVERING

Bildene leveres digital via skylagringstjeneste. Andre alternativer kan ordnes hvis dette ikke passer for dere.

BACKUP

Alle originalfilene lagres trygt hos meg og hos en skylagringstjeneste.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

[contact-form-7 id="276"]